AKRYLMALING

De største fordelene som skiller akrylmaling fra annen maling er hurtig tørking, muligheten til å tegne en presis linje og holdbarhet. 

Akryl kan fortynnes med vann eller brukes i konsistensen gitt av produsenten. Den er veldig effektiv, forutsatt at malingen er av god kvalitet. Akrylmaling tilbyr et stort utvalg av farger og en veldig høy pigmentintensitet. Ufortynnet akrylmaling har så høy skjulekraft at vi enkelt kan bruke lyse farger direkte på mørke, uten frykt for gjenskinn.

Akryl er helt luktfri, noe som gjør at du kan jobbe selv i veldig små rom. Akryl kan brukes på all type materiell, inkludert plast, glass og keramikk, samt metaller og betong. Akryl har utmerket vedheft, selv til veldig glatte overflater.

Akryl maling har stor potensial. Bruken avhenger av at du mestrerat malingen tørker rask og at deretter er vanskelig å fjerne den. Den veldig korte tørketiden er både en fordel og en ulempe. På den ene siden tillater det rask påføring av påfølgende lag, på den annen side tillater det ikke langvarig blanding av maling på paletten.

preload spinner